Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

YASAK AŞK YAŞAYAN ÇİFTİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ! AĞACA ASILI HALDE BULUNDULAR

YASAK AŞK YAŞAYAN ÇİFTİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ! AĞACA ASILI HALDE BULUNDULAR
2

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, ormanlık alanda ağaca asılı bir şekilde kadın ve erkek ceseti bulundu. Yasak aşk yaşadığı iddia edilen ikilinin, akraba ve 2’şer çocuk sahibi oldukları öğrenildi.

Kurumsal Web Tasarım

Baz istasyonu çalışanı bir vatandaş Göcek Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bulunan su deposu civarlarında ağaca asılı bir halde 2 ceset gördü ve ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri geldi.

İkisinden de 4 gündür haber alınamıyordu

Jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada, 6 Mayıs Perşembe günü öğleden sonra Songül O. ve Sedat K.’nın ortadan kaybolduğu ve bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.