Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu
2

Türkiye’nin önemli turizm fuarları arasında yer alan TRAVELEXPO ANKARA, ikinci gününde gerçekleştirdiği B2B görüşmeler ile dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA)- Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi’nin koordinasyonunda düzenlenen TRAVELEXPO kapsamında Irak, Kazakistan, İran, İsveç, Ukrayna, Cezayir, Kazakistan, Rusya, Litvanya, Makedonya, Tacikistan, Kırgızistan, İsviçre gibi önemli 13 ülkeden gelen 40 sektör profesyoneli, TGA desteği ile İran, Sırbistan, Almanya, Azerbaycan, Rusya, Makedonya ‘dan gelen 20 tur operatörü ile bir araya geldi. B2B görüşmelerinde 400’ün üzerinde çapraz eşleştirme gerçekleştirildi.

Yerli ve yabancı sağlık profesyonelinin ve tur operatörünün ileriye dönük ilişkiler kurdukları görüşmelere dair açıklamalarda bulunan Atis Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül “Yaptıkları görüşmeler sonrasında yakın ilişkiler kuran turizm sektörünün temsilcilerinin buluşması turizm açısından büyük önem teşkil etmektedir. TRAVELEXPO ANKARA  Fuarı güzel birlikteliklerin adımları oldu.  Aldığımız geri dönüşler ile görüşmelerin verimli geçmiş olduğunu duymak memnuniyet verici. Türkiye olarak deniz başta olmak üzere kültür, sağlık turizmi ve diğer alanlarda önemli potansiyellerimiz var. Atis Fuarcılık olarak düzenlediğimiz bu fuarlar, sayesinde ticaret ve ekonominin gelişmesine katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Aygül aynı zamanda, TRAVELEXPO ANKARA’nın önümüzdeki yıllarda genel turizmin yanı sıra Kültür ve Sağlık Turizmi konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası takvimlerde yer alan bir fuar olmasını hedeflediklerini belirtti. Sektöre ülkemize ve bölgemize yeni bir potansiyel yaratma sürecinde komşu ve çevre ülkelerle geçmişte kurdukları bağları güçlendirerek TRAVELEXPO ANKARA’ya taşımaya çalışacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.