Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Süleyman Soylu ile vatandaşlar arasında gergin anlar

Süleyman Soylu ile vatandaşlar arasında gergin anlar
2

Süleyman Soylu ile vatandaşlar arasında gergin anlar… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile vatandaşlar arasında bir tartışma meydana geldi. Soylu’nun “Bir milyon şehit var Suriye’de” demesi işe birlikte bir vatandaş, “Benim askerim, polisim öleceğine onlar ölsün. Biz mecbur muyuz ölmeye” cevabını verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Suriyelilerin sonra Afganistan vatandaşlarının da ülkemize akın akın gelmesi ile birlikte ülkemizde sığınmacılar sürekli olarak gündeme gelmekte. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir grup vatandaş arasında tartışma çıktı.

Bayrama gidiyorlar

Sosyal medyada hemen gündem olan videoda Suriyeliler konusunda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir kişi “Bakanım, bayram ziyaretlerine gidiyorlar ama?” diye sordu. Buna istinaden Soylu ise “Ben gönderiyorum, sebebini de anlatayım. Bir milyon insan şehit oldu Suriye’de. Bir daha söyleyeyim mi? Bir milyon.” cevabını verdi.

Nargile keyfi yapıyorlar

Diğer bir vatandaş ise “Sayın Bakanım, senin de şehitlerin var. Her gün geliyor. Biz öleceğimize onlar ölsün” açıklamasına Soylu, “Öyle değil. Sen kendin değerlendirme yapacağına bana sor.” şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine vatandaş ise “Benim askerim, polisim öleceğine onlar ölsün. Biz mecbur muyuz ölmeye” ifadelerinde bulundu. Bir başka vatandaş ise “Nargile keyfi yapıyorlar” diyerek Suriyelilerle ilgili Bakan Soylu’ya düşüncesini aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.