Dolar 32,4477
Euro 34,4513
Altın 2.489,61
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 16°C

RUNAntalya’da yüksek topuklarla koştular

RUNAntalya’da yüksek topuklarla koştular
2

Turizmin başkenti Antalya’yı, spor turizminin de önemli merkezlerinden biri haline getiren “Türkiye’de en fazla yabancı sporcunun katıldığı maraton” olma özelliğine sahip RUNTALYA, Minik Adımlar, Yüksek Topuklar Koşusu ve BabyRun ile renkli bir başlangıç yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA) – Antalya’nın spor kimliğine büyük katkı sağlayan “RUNTALYA Presented by Fraport TAV”, dün akşam yapılan basın lansmanı ardından bugün gerçekleştirilen üç farklı yarış ile start verdi. Muratpaşa Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Minik Adımlar Koşusu, Yüksek Topuklar Koşusu ve BabyRun keyifli görüntülere sahne oldu.

Bir spor festivali şeklinde gerçekleşen RUNTALYA kapsamında günün ilk spor etkinliği çocukların spor aktivitelerine farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen Minik Adımlar Koşusu oldu. Yaşlarına göre 3 farklı grupta 4 ila 12 yaş arası yaklaşık 500 çocuğun katılım gösterdiği yarışta, minik adımların mücadelesi büyük takdir topladı. Yarış esnasında anne ve babaların pist kenarından çocuklarına verdiği destek de görülmeye değerdi. Yarış sonunda tüm katılımcılara madalya takdim edildi.

Günün ikinci etkinliği Yüksek Topuklar Koşusu’nda ise eğlence ve yarış bir aradaydı. 15 kadın, topukları en az 7 cm yüksekliğinde ve 1.5 cm kalınlığında olan ayakkabıları ile 100 metrede mücadele etti. Günün son koşusu ise BabyRun’dı. 9 ila 11 ay arasındaki 30 bebek, 6 metrelik parkurda emeklemeye ve ailelerine ulaşmaya çalıştı. Daha yürümeyi bile bilmeyen bebeklerin mücadele ettiği yarış eğlenceli anlara sahne oldu.

3 farklı yarış ile start alan Runtalya, bugün (6 Mart Pazar) koşulacak olan 42K, 21K ve 10K koşuları ile devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.