Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Projesinin maskotu, Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu’na ulaştı

“ISINIYORUZ! TÜKENİYORUZ” İSİMLİ ETWİNNİNG PROJE MASKOTU KÜTAHYA’DA

Projesinin maskotu, Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu’na ulaştı
2

Ankara’dan yola çıkan, “Isınıyoruz, tükeniyoruz” eTwinning projesinin maskotu, Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu’na geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Küresel ısınmaya dikkat çekmek ve “Bu ciddi sorun için bireysel olarak neler yapabiliriz” sorusuna cevaplar bularak harekete geçmek için Aralık 2021 de başlatılan, “Isınıyoruz, tükenıyoruz” isimli eTwinning projesi kapsamında Ankara Akyurt TOKİ Ortaokulu’ndan yola çıkan proje maskotu ikinci durağı olan Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu’na geldi.

Buradan da Afyon, İstanbul, Antalya, İzmir, Çanakkale ve Polonya’ya gönderilecek olan proje maskotu, küresel ısınmayı önlemek için öğrencilerin önerilerini topluyor.

Proje kurucusu ve İngilizce öğretmeni Özlem Çalışkan, “Günümüzde artık ciddi etkilerini görmeye başladığımız küresel ısınma için farklı şehir ve okullardan bir araya geldik. Amacımız toplumda küresel ısınmaya dikkat çekmek ve bu ciddi sorun için evlerimizde, okullarımızda bireysel olarak neler yapabiliriz bunu toplumla paylaşmak. Proje maskotumuz kargo aracılığıyla tüm proje ortaklarımıza ulaşacak ve her okul küresel ısınmayla ilgili sloganlarını hazırlayıp diğer durak olan proje ortağı okula gönderecek. Sonrasında tüm ortaklarımızın mesajları toplumla paylaşılacak. Proje maskotu şu anda okulumuzda. Bu maskot öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü ve öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Büyük bir hevesle çalışmalarımızı hazırlamayı başladık. Biz de çalışmamızı tamamlayınca kargoyu Afyon’daki proje ortağımız olan okula göndereceğiz. Sıfır Atik, Geri Dönüşüm, TEMA üyeliği gibi çalışmalarla devam edecek proje çalışmaları Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.