Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

“Ömrüm oldukça Kızılay’a gönüllü olmaya devam edeceğim”

“Ömrüm oldukça Kızılay’a gönüllü olmaya devam edeceğim”
2

Kar yağışından etkilenenler için ekiplerini kritik noktalara konuşlandıran Kızılay, ömrünü “İYİLİĞE” adamış gönüllülerinden de büyük destek alıyor. Bunlardan birisi de 63 yaşındaki zabıta emeklisi Yunus Özer. Kar nöbeti için Tekirdağ’dan İstanbul’a yardıma koşan Yunus Özer, tam 45 yıldır Kızılay gönüllüsü olarak iyilik hareketine destek oluyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- Tekirdağ’da yaşayan 63 yaşındaki Kızılay gönüllüsü Yunus Özer, Kızılay’ın 190 bin gönüllüsünden sadece biri. Kızılay gönüllüsü Özer, kan ekiplerine yardımcı olmaktan ihtiyaç sahiplerine yardım malzemeleri ulaştırılmasına, afetler dahil Kızılay bünyesinde yürütülen bütün çalışmalara katılarak ihtiyacı olana el uzatıyor. İstanbul’da etkili olan kar yağışı çalışmalarında da ilk günden bu yana Silivri ilçesindeki Selimpaşa TIR Parkı olarak belirlenen görev yerinde, kar mağdurları ve bölgede çalışma yürütenlere destek oluyor. Özer, hem mobil ikram aracında çorba yapıyor, hem de ikramlıkların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlıyor.

Herkesin kendisini örnek almasını istediğini dile getiren Kızılay gönüllüsü Yunus Özer, 45 yıldır Kızılay’da gönüllü olarak faaliyetlere katılıyorum. Zabıta memuruyken resmi çalışma saatlerim bittiğinde yardımlara gönüllü destek veriyordum, emekli olduktan sonra da hiç ara vermeden yardım çalışmalarına katıldım. Ömrüm oldukça da devam edeceğim. Kızılay’ı çok seviyorum.” dedi.

İstanbul ve çevre illerdeki kar yağışıyla birlikte 7/24 esasına göre sahadan çalışmalarını yürüten Kızılay, 81 kritik noktadaki afet uzmanları, öncü araçları, mobil beslenme araçları, şubeleri ve gönüllüleriyle vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için seferber olmuş durumda

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.