Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Namağlup il şampiyonu oldular

OSMANELİ İLÇESİ ATATÜRK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ, İLDE DÜZENLENEN YILDIZ ERKEKLER FUTSAL MÜSABAKALARINDA TÜM RAKİPLERİNİ NAMAĞLUP UNVANIYLA YENEREK İL ŞAMPİYONU OLDU.

Namağlup il şampiyonu oldular
2

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki Atatürk Ortaokul öğrencileri, il merkezinde düzenlenen Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları’nda tüm rakiplerini yenerek namağlup olarak il şampiyonu oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında ortaklaşa düzenlenen 15 takımın katıldığı Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları’nda Osmaneli Atatürk Ortaokul öğrencileri, il şampiyonu oldu. Sporcuların hepsini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş “Hepinizi kutluyor ve bu başarılarınızın sadece spor da değil tüm hayatınızda olmasını temenni ediyorum. Hepiniz inşallah istediğiniz Liseler kazanıp başarı basamaklarını tek tek tırmanırsınız. Futbolda elde etmiş olduğunuz başarı ile ilçemize, okulumuza büyük bir gurur yaşattınız. Bölge finallerinde ilimizi temsil edecek olan takımımız oyuncularına oynayacağı müsabakalarda başarılar dilerim Bu bağlamda futbol emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimiz Onur Keçeci’ye ve öğrencilerimizin ailelerini de teşekkür ederek kendilerini kutluyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.