Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Motosiklet Markalarının Türkiye Yöneticileri Afyon’a Geliyor

Motosiklet Markalarının Türkiye Yöneticileri Afyon’a Geliyor
2

 Motosiklet Markalarının Türkiye Yöneticileri Afyon’a Geliyor… Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası öncesi dünyanın en büyük motosiklet markalarının Türkiye yöneticileri 22-23 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar’da bir araya gelecek. “Gizemli Şehir Afyon” gezisi kapsamındaki etkinlik NG Afyon’un katkılarıyla düzenlenecek.

Kurumsal Web Tasarım

 Afyonkarahisar’da yapılacak organizasyonların değerlendirileceği “Gizemli Şehir Afyon” gezisi kapsamında iki gün boyunca Afyonkarahisar’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı rota motosikletlerle kat edilecek. İlk gün Müzik Müzesi, Emre Gölü ve 3 bin yıllık tarihi yerleşim merkezi, oyma kaya mezarları, kilise ve kaya evlerin yer aldığı tarihi Ayazini Ören Yeri gezilecek. İkinci gün; Kocatepe’nin ardından Zafer Meydanı’nda toplanılarak Mevlevihane ve Ulu Camii ile tarihi şehir merkezi ziyaret edilecek.

“Gizemli Şehir Afyon” gezisi boyunca, gastronomi şehri Afyonkarahisar mutfağının birbirinden güzel lezzetleri de sunulacak. Spor Turizmi alanında Afyonkarahisar’ın ciddi anlamda ön plana çıktığını kaydeden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Motor sporlarıyla birlikte Spor Turizmi alanında şehrimiz artık ön plana çıkmaya başladı. Dünya Şampiyonası’nın tanıtım katkısının meyvelerini bahar aylarıyla birlikte toplamaya başladık. “Gizemli Şehir Afyon” gezileri kapsamında dünya motosiklet sektörünün en önemli marka yöneticilerini Afyonkarahisar’da ağırlayacağız. Başta BMW, Yamaha, Honda olmak üzere motosiklet sektörünün Türkiye temsilcileri şehrimizin tarihi yerlerini hem gezecek hem de motor sporları alanındaki yatırımlarımızı inceleyecek. Baştan beri hedefimiz, şehrimizin dünyanın takip ettiği alternatif ve motor sporlarının yapıldığı önemli bir spor merkezi haline getirmekti. Bu yöndeki adımlarımız çok şükür sonuç vermeye başladı. Afyonkarahisar, bir yanda gastronomi olsun bir yanda barındırdığı tarihi zenginlikleriyle birlikte Spor Turizmi alanında farklı bir destinasyon oldu. Bu önemli organizasyonumuza katkı sağlayan Türkiye Motosiklet Federasyonu ve NG Afyon grubuna teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.