Dolar 32,5908
Euro 34,8058
Altın 2.422,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Mehmet Zeybek basınla bir araya geldi

Mehmet Zeybek basınla bir araya geldi
2

Mehmet Zeybek basınla bir araya geldi… Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon’da görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları ile AFBEL Termal Otelde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Mehmet Zeybek, toplantıda belediyemizin yatırımlarını ve Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında yapılacak ‘Yaz Etkinlikleri’ ile ilgili basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

Toplantı da arabada sinemadan konserlere, çocuk tiyatrosundan şenliklere, halk oyunlarından yarışmalara kadar yapılacak olan etkinlikler basın mensupları ile paylaşıldı. Pandemi dolayısıyla ‘EvdeKal’ çağrısına tam destek veren özellikle çocuklar ve vatandaşlarımıza yaz ayı boyunca sürpriz etkinlik hazırladıklarını ifade eden Başkanımız Mehmet Zeybek, “Birçok etkinliği halkımız için hazırladık. Arkadaşlarımız yaklaşık 2 aydır bu konuyla alakalı çalışıyorlar. 21. Afyonkarahisar Caz Festivali ile başlayan etkinlik takvimimiz, 14-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Uluslararası Gastro Afyon Lezzet Festivali’ ile taçlandırılarak sona erecek” ifadelerini kullandı.

Bu yıl çok büyük etkinliklerimiz olacak

Belediye olarak 2020 yılında her kesime hitap eden programlar hazırladıklarını hatırlatan Zeybek, Zafer meydanı ve sosyal tesislerin farklı etkinliklere ev sahibi olacağını anlattı. Zeybek, “Maalesef bu Pandemiden dolayı bir buçuk yıldır hiçbir etkinlik gerçekleştiremedik. 1 Temmuz itibari ile de inşallah bu yıl meydan da çok büyük etkinliklerimiz olacak. Ayrıca 2020 yılında bazı yatırımlarımızı ötelemek durumunda kaldık. Hükümetimizin ve devletimizin Pandemi ile mücadeleye başladığı günden itibaren gelirlerimizde yüzde 40 oranında düşüş olmuştu. Elhamdülillah belediye olarak borcumuz yok. Planlamalarımızı ve yatırımlarımızı 2021 yılına ayarladık. Sizlerle bir araya gelmemizdeki en önemli nedenlerden birisi de yaz ayı boyunca yapacağımız sosyal etkinlikler, konserler, çocuk oyunları, festival ve şenlikleri sizlere aktarmak. Arkadaşlarımız Yaz Etkinlikleri ile ilgili güzel bir çalışma hazırladı. İnşallah hep birlikte Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarını dolu dolu geçireceğiz. Pandeminin etkilerini özellikle çocuklarımız hissetmişti. Bizlerde buna istinaden çocuk şenlikleri programlarını daha özenle planladık. Hedefimiz sosyal belediyecilik faaliyetlerini daha sık yaparak halkımızla bir araya gelmektir” dedi.

Zeybek projelerinin son durumunu paylaştı

Mehmet Zeybek, toplantıda ‘Yaz Etkinlikleri’nin yanı sıra sinevizyon eşliğinde yatırım programından bahsetti. Seçim vaatleri arasında yer alan projelerin bir bir hayata geçirildiğini hatırlatan Zeybek, yatırım projelerinin son durumları ile ilgili gazetecilere bilgiler aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.