Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Mahallelerde huzur ve güvenin arttırılması için polisler muhtarlarla bir araya geldi

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ TEMİZ, MAHALLELERDE HUZUR VE GÜVENLİĞİN ARTTIRILMASI İÇİN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

Mahallelerde huzur ve güvenin arttırılması için polisler muhtarlarla bir araya geldi
2

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, mahallelerde huzur ve güvenliğin arttırılması için muhtarlar ile bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Kentte var olan huzur ve güven ortamının sağlanması adına en büyük mücadeleyi veren emniyet güçleri ve mahalle muhtarları istişare toplantılarını sürdürüyor. Çok sayıda mahalle muhtarının katıldığı istişare toplantısında mahallelerde doğabilecek olumsuz durumlara karşı yapılması gerekenler ve Emniyet işbirliği konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Afyonkarahisar Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur; “Demokrasinin temel taşı mahallesinin gören gözü yürüyen ayağı olan kıymetli Muhtarlarımız ’la her fırsatta bir araya gelip, muhtarlarımızı dinleyen çözüm üreten İl Emniyet Müdürümüz Ali Temiz ’in merkez mahalle muhtarlarımızla istişare toplantılarının bir yenisini daha gerçekleştirdik. Bizde Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği olarak Başta Temiz olmak üzere ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz” dedi.

Uygur, mahalle muhtarlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri ve istişare toplantılarının artarak devam ettiğini söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.