Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Lens-Lille maçı hangi kalanda, saat kaçta?

Lens-Lille maçı hangi kalanda, saat kaçta?
2

Lens-Lille maçı hangi kalanda, saat kaçta? Fransa Ligue 1’de Lens- Lille maçı için taraftarlar nefesini tuttu. Lille taraflarının şampiyonluk yolunda heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Bu akşam Lens ile karşılaşacak olan Lille 3 puan için savaşacak. Peki Lens- Lille maçı hangi kanalda? Saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar…

Kurumsal Web Tasarım

Milli oyucularımız Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’yı kadrosunda bulunduran Lille, Lens deplasmanında sahaya çıkıyor. Fransa’da şampiyonluk yaşamak isteyen Lille, Lig’te 2.sırada yer alan PSG’nin 1 puan önünde yer alıyor. Lens deplasmanından 3 puan alarak liderliği devam etmeyen isteyen Lille, ligde 5 sırada yer alan Lens ile karşı karşıya gelecek.

FRANSA BURAK YILMAZ’I KONUŞUYOR!

Lille’de şampiyonluk yolunda en önemli isimlerden biri olan Burak Yılmaz’ı taraftarlar sevgi yağmuruna tutuyor. Burak Yılmaz, Lille taraftarlarının oylarıyla Nisan ayının oyuncusu seçildi. Yılmaz aynı zamanda, Aralık ayında da aynı unvana sahip olmuştu.

Burak Yılmaz’dan sonra gol yollarında en etkili isim olan Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ise performanslarıyla Fransa ligine damga vuran isimler arasında yer alıyor. Lille’de Burak Yılmaz 13, Yusuf Yazıcı 7, Zeki Çelik ise 3 golle takımına destek oldu.

LENS- LİLLE MAÇI HANGİ KANALDA,SAAT KAÇTA ?

7 Mayıs 2021 Cuma günü oynanacak olan müsabaka Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Milyonlarca futbolseveri ekran başına kilitleyecek olan mücadele BEİN SPORTS 3 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Lİlle ve Lens arasında oynanan son 5 karşılaşmanın 4’ü Lille üstünlüğüyle sona ererken, bir kez de berabere kalındı.

LENS-LILLE MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Lens: Farinez; Medina, Bade, Gradit; Clauss, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Haidara; Ganago, Sotoca

Lille: Maignan; Zeki Çelik, Fonte, Botman, Reinildo; Ikone, Soumare, Xeka, Bamba; David, Burak Yılmaz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.