Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kocaeli karla mücadele ekipleri canla başla çalışıyor

Kocaeli karla mücadele ekipleri canla başla çalışıyor
2

Kocaeli Büyükşehir Karla Mücadele Ekipleri ilimizde etkisini gösteren yoğun karla mücadelede tecrübe ve özverili çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli’ni etkisi altına alan yoğun kar yağışında yolların kapanmaması, yollarda buzlanma sebebiyle olası kazalar yaşanmaması için canla başla mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, bu konuda tecrübe ve özverili çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu. Çarşamba günü itibariyle kentin yüksek kesimlerinde; perşembe günü de kent merkezinde etkisini arttıran yoğun kar yağışında Kocaeli’nde ana arterler ve köy yollarında ulaşım sorunsuz olarak sağlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 12 ilçede 91 noktada 220 araç 650 personelle karla mücadele çalışmaları kapsamında yollarda kapanma, buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile yolları sürekli açık tutuyor. 24 saat iki vardiya nöbet tutan karla mücadele ekipleri, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ve köy yollarında yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Ekipler öz verili bir şekilde canla başla çalışarak yolların kapanmaması, vatandaşların ulaşım noktasında problem yaşamaması için çalışıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.