Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi yanındaki parkta çalışmalara başlandı

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi yanındaki parkta çalışmalara başlandı
2

Dilovası ilçesine yapılacak yeni parklardan birisi olan Eynerce Deresi yanındaki parkta çalışmalara başlandı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayan insanların sosyal yaşamına da katkıda bulunacak alanlar oluşturuyor. Dilovası ilçesinde inşa edilecek olan birçok parktan birisi olan Eynerce Deresi yanındaki parkta çalışmalara başlandı.

Eynerce Deresi yanında yapılacak park için çalışmalara başlayan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri ilk olarak çocuk oyun grubunun zemininde hafriyat kazısı yaptı. Hava koşullarına göre çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir ekipleri, toplam alanı bin 900 metrekare alan üzerine kurulu parkta 220 metrekare çocuk oyun alanı ve 250 metrekare sert zemin oluşturacak. Ayrıca çalışmalar dahilinde oturma duvarı, kamelyalar ve parkın çevresinde sınır çiti imalatları yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.