Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Kendisini uyaran esnafı silah ile başından vurdu

Kendisini uyaran esnafı silah ile başından vurdu
2

Kendisini uyaran esnafı silah ile başından vurdu… İzmir’in Konak ilçesinde E.M. (25), Gökhan Çelenk’i çıkan tartışma sonrasında silah ile başından vurdu. Başına isabet eden mermi ile ağır yaralanan Çelenk, hastanede öldü. Olaydan sonra kaçan ve daha sonrasında polise teslim oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, saat 22.00 sıralarında Çınaraltı Mahallesi Dicle Caddesi’nde meydana geldi. Mahallede tütün ürünleri satışı yapan Gökhan Çelenk, iddiaya göre cadde üzerinde tehlikeli araç sürdüğü ve yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle bakkal dükkanında çırak olarak çalışan E.M. ile tartıştı. E.M. ile Gökhan Çelenk daha sonra caddede karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın artmasıyla E.M. belinden çıkarttığı tabanca ile Çelenk’e art arda ateş etti. Başına mermi isabet eden Çelenk yere yığılırken, E.M. ormanlık alana doğru kaçtı. Olayı gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Çelenk’i ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Çelenk, 3 saat süren yaşam mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi. Çelenk’in cenazesi, savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan E.M., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayte Büro Amirliği’ne götürüldü.

Son Dakika!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.