Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Karısını ve üvey oğlunu bıçaklayarak öldürdü

Karısını ve üvey oğlunu bıçaklayarak öldürdü
2

Karısını ve üvey oğlunu bıçaklayarak öldürdü… Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir şahıs eşini ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra kendisi de intihar girişiminde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, Kocasinan ilçesinde bir dairede gerçekleşti. Öne sürülen ve gelen bilgiler doğrultusunda, bir kişi üvey oğlunu ve karısını bıçakladı. Ardından kendisi de intihar etmeye çalıştı.

İkisi de hayatını kaybetti

İhbar edilmesi üzerine, olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri ile birlikte polis ekipleri geldi. Gelen ekipler gerçekleştirdikleri ilk incelemeler neticesinde hem annenin hem de üvey oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar etmeye çalışan koca ise hastaneye götürüldü.

Konuya ilişkin olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Afyon Haberleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.