Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kadıköy’de sokaklar kadın sözleriyle aydınlandı

Kadıköy’de sokaklar kadın sözleriyle aydınlandı
2

Kadıköy Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde belediye çalışanlarının duygu ve düşüncelerinin yer aldığı 21 sloganı, gece Kadıköy sokaklarına yansıttı. Projeksiyonlarla caddelere ve sokaklara yansıtılan sloganlar büyük ilgi gördü.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- Kadıköy Belediyesi bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajını farklı bir yöntemle verdi. Belediye çalışanlarının duygu ve düşüncelerinin yer aldığı 21 slogan, Kadıköy cadde ve sokaklarına yansıtıldı. Gecenin karanlığını aydınlatan sloganlar, kadınlar tarafından büyük beğeni topladı. Kimi bir daha baktı kimi de fotoğrafını çekti.

Kadıköy Belediyesi Tasarım Atölyesi tarafından 8 Mart haftası boyunca Kadıköy cadde ve sokaklarını kadın sloganlarıyla aydınlatan bir çalışma yapıldı. Çalışma kadınlar tarafından büyük beğeni topladı.

Yere projeksiyon cihazı ile yansıtılan yazılar arasında, “Erkek şiddetini yıkıp yerine brokoli ekeceğiz”, “Saçımı süpürge etmiyorum, süpürgeme binip uçuyorum”, “İstanbul Sözleşmesi yaşatır”, “Ne giydiğim zevk meseledir, ahlak meselesi değil”, “Kadınlar birlikte güçlü”, “Geceleri de sokakları da meydanları da terk etmiyoruz”, “6284’ü uygula! faili koruma!İstanbul Sözleşmesi Yaşatır!”, “Kadın istihdamı sosyal sorumluluk projesi değil, haktır!”, “Kadın kadının yurdudur, kadın dayanışması yaşatır!”, “Ne şan şöhretiniz ne de takım elbiseniz. Suçunuzu hafifletmez. İMZA:GERÇEK ADALET!”, “Beyaz atlı prens boşuna gelme”, “Kırmızı ruj politiktir!” gibi ifadeler yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.