Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

İşletmeler farkındalık için internet ağı şifrelerini “kadinasiddetehayir” yapıyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN UĞRAK YERLERİ ARASINDA BULUNAN KAFELERDE, KABLOSUZ İNTERNET AĞLARININ ŞİFRELERİNİN “KADİNASİDDETEHAYİR” YAPILMASI İLE FARKINDALIK OLUŞTURAN KAMPANYASINA, BU 8 MART’TA DA DEVAM EDİYOR.

İşletmeler farkındalık için internet ağı şifrelerini “kadinasiddetehayir” yapıyor
2

Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların uğrak yerleri arasında bulunan kafelerde, kablosuz internet ağlarının şifrelerinin “kadinasiddetehayir” yapılması ile farkındalık oluşturan kampanyasına, bu 8 Mart’ta da devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık oluşturan kampanyasına bu yıl da devam etti. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile kablosuz internet bağlantı ağlarının şifreleri, kadına yönelik şiddete karşı mücadele teması ile değiştirildi. Tepebaşı bölgesinde vatandaşların uğrak yerleri arasında bulunan 5 kafede kullanılan kablosuz internet şifreleri, “kadinasiddetehayir” yapılırken, şifreyi öğrenen vatandaşlar da uygulamayı takdir ettiklerini belirtiyor. Çalışma ile internetin günümüzde yaygın olarak kullanılması ve internet kullanıcılarının gittikleri mekânlarda kablosuz ağ kullanımını talep etmeleri nedeniyle çok sayıda kişinin dikkatinin, bu yöne çekilmesi sağlanıyor.

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak üzere kampanyaya katılmak isteyen işletmeler, konuyla ilgili bilgi almak üzere Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi’ne ulaşabiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.