Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Esnaf Merkezi̇ Eği̇ti̇m Merkezi̇ni̇n Taşınmaması İçi̇n Harekete Geçi̇yor

BİR SÜREDİR AFYONKARAHİSAR’IN GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDEN MERKEZİ EĞİTİM MERKEZİNİN TAŞINMASI KONUSUYLA İLGİLİ MADENİ SANATKARLAR ODASI BAŞKANI MUSTAFA YILMAZASLAN BİR AÇIKLAMA YAPARAK, “OKULUN TAŞINMASI HALİNDE ÇIRAKLAR YANİ ÇOCUKLARIMIZ EN BÜYÜK ETKEN OLAN ZAMANDAN VE EKONOMİDEN DOLAYI EĞİTİMDEN KOPMUŞ OLACAKLAR” DEDİ.

Esnaf Merkezi̇ Eği̇ti̇m Merkezi̇ni̇n Taşınmaması İçi̇n Harekete Geçi̇yor
2

Bir süredir Afyonkarahisar’ın gündemini meşgul eden Merkezi Eğitim Merkezinin taşınması konusuyla ilgili Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan bir açıklama yaparak, “Okulun taşınması halinde çıraklar yani çocuklarımız en büyük etken olan zamandan ve ekonomiden dolayı eğitimden kopmuş olacaklar” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Kent merkezinde 1. Küçük Sanayi Sitesi yerleşkesinde bulunan Merkezi Eğitim Merkezinin (Çıraklık Eğitim Merkezi) ilkokul ihtiyacından dolayı Organize Sanayi Bölgesinde belirlenen bir yere taşınması gündeme geldi. Olayın gündeme gelmesiyle duruma tepki gösteren Başkan Yılmazaslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kısa bir süre önce gündeme gelen Çıraklık Eğitim Merkezinin taşınmasıyla ilgili konuyu Tüm siyasilerimizle ve bürokratlarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir. Esnafımızın aleyhine hiçbir kararın altına imzamız olmayacak ve haklarımızı yasal çerçeveler içerisinde tüm gücümüzle savunacağız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da esnafımızım yanındayız” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.