Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Eskişehir vaka artışında geçen hafta olduğu gibi yine ilk 10’da yer aldı

AÇIKLANAN SON COVİD-19 RAKAMLARINA GÖRE, ESKİŞEHİR BİR HAFTADA EN ÇOK VAKA ARTIŞI OLAN İLLER ARASINDA YİNE İLK 10 İL ARASINDA YER ALDI.

Eskişehir vaka artışında geçen hafta olduğu gibi yine ilk 10’da yer aldı
2

Açıklanan son Covid-19 rakamlarına göre, Eskişehir bir haftada en çok vaka artışı olan iller arasında yine ilk 10 il arasında yer aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19 ile 25 Şubat tarihleri arasında 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısının yer aldığı insidans haritasını paylaştı. Haritaya göre, Eskişehir’de 100 bin kişide görülen vaka sayısı geçen hafta 675,22 iken, bu hafta 835,29’a yükseldi. Bu rakamla Eskişehir bir haftada vaka sayısı en çok artan 10 il arasında yer almaya devam etti.

Bir haftada en çok vaka artışı olan iller, Kırşehir, Aksaray, Eskişehir, Bolu, Bilecik, Ardahan, Sivas, Ankara, Isparta ve İstanbul olarak sıralandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.