Dolar 32,5993
Euro 34,7973
Altın 2.495,14
BİST 9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Darıca Nene Hatun Stadı’ndaki batı sahasının çimleri serildi

Darıca Nene Hatun Stadı’ndaki batı sahasının çimleri serildi
2

Büyükşehir ekipleri, Darıca Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’ndeki batı tarafındaki sahanın çim serimini gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ(İGFA)- Gebze bölgesindeki ilçelerde birçok spor tesisi inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, var olan tesisleri de modernize ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Darıca Belediyesi ile birlikte Darıca’da amatör sporun yükünü çeken Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’nde hummalı çalışmalar sürüyor. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda birçok imalatın tamamlandığı spor kompleksinde stadın batı tarafındaki sahasının çimleri serildi.

Darıca’daki birçok amatör spor kulübünde top koşturan gençlere hizmet verecek spor kompleksinde, tüm imalatlar planlandığı gibi sürüyor. Aydınlatma için montajı yapılan projektörlerde çalışmalar devam ederken doğu tribünlerinin koltuk montajı önümüzdeki günlerde yapılacak.

Nene Hatun Spor Kompleksi içerisinde bulunan batı sahasının sentetik çimleri geçtiğimiz günlerde serilerek tamamlandı. Batı tribünün imalatını da tamamlayan Büyükşehir ekipleri, zemini hazırlanan doğu tarafındaki sahanın sentetik çimlerini ise hava koşullarının elverdiği günlerde serecek. Ayrıca bu sahanın tribün koltuk montajları da yakın zamanda gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında 45×90 ve 60×90 ölçülerinde oluşan biri müsabaka ve diğeri antrenman amaçlı olmak üzere iki adet sentetik çim futbol sahası yakın bir zamanda kulüplerin hizmetinde olacak. Yine iş dahilinde gece maçları için aydınlatma sistemi, otomatik sulama sistemi, skorbord ve diğer zorunlu donanımlar, hidrofor odası, elektrik kumanda pano odası, personel odası, saha bakım araçları park alanı binası, 25 adet ağaç dikimi, çevre aydınlatmaları, bay-bayan tuvaletler, 202 koltuklu batı tribün gibi birçok imalat hayata geçirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.