Dolar 32,5636
Euro 34,6979
Altın 2.418,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

CW Enerji, Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı’nda göz kamaştırdı

CW Enerji, Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı’nda göz kamaştırdı
2

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, sektörü ile ilgili her türlü etkinlikte yer almaya devam ediyor. Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı’na katılan firma, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünlerini katılımcılarla buluşturdu.

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA)- Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı’nda birbirinden yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

3-5 Mart tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan, fuarlarda aktif olarak yer almaya devam ettiklerini söyledi. Son teknoloji ile ürettikleri birbirinden değerli ürünlerini sergilediklerini ifade eden Sarvan, “Dünyanın dört bir yanına ihraç ettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı fuarda katılımcılarla bir araya getirdik. Standımıza ilgi oldukça yoğundu. Konya Enerji Fuarı’nda birçok iş görüşmesi gerçekleştirdik ve yeni iş bağlantıları kurma şansı yakaladık” dedi.

Sektörleri ile ilgili hemen her fuara katılım sağladıklarını dile getiren Sarvan, bu tür etkinliklerin sektörün gelişimi adına oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Bu tür organizasyonlarda etkin bir şekilde yer almaya devam edeceklerini belirten Sarvan, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji olarak, sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına kendimizi sürekli geliştirmeye ve yeni teknolojileri bünyemize katmaya devam edeceğiz. Alanında uzman yetenekli kadromuzla birlikte hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni ürün grupları için farklı projeler geliştirme çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

Sarvan çalışmaya, üretmeye, yeni projeler geliştirmeye ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.