Dolar 32,5572
Euro 34,8383
Altın 2.430,26
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Bursa’da AK Parti’den Osmangazi istişaresi

Bursa’da AK Parti’den Osmangazi istişaresi
2

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak ilçe yönetiminin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Osmangazi ilçesinde teşkilat üyeleriyle buluşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’den bilgiler aldı. Toplantıda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da çalışmalarını anlattı.

Faaliyetlere ilişkin tek tek not alan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, konumu ve nüfusu ile Bursa’nın merkezi sayılan Osmangazi’nin AK Parti Bursa Teşkilatları için önemine dikkati çekti. Başkan Gürkan, AK Parti belediyeciliği ile merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyeleri eli ile Osmangazi’ye kazandırılan hizmetlerin ilçe halkı tarafından takdir edilişinin partilerinin kuruluşundan bu yana her seçimde sandıklara yansıdığını belirtti.

Başkan Gürkan, Osmangazi Halkı’nın hizmet anlayışlarına duyduğu güvenden güç alarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, bu yolda yanlarında olan her kademeden teşkilat mensuplarına ve destekleri ile bizlere güç veren Osmangazililere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.