Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Bursa Gemlik’te İYİ Parti’den ‘deprem’ farkındalığı

Bursa Gemlik’te İYİ Parti’den ‘deprem’ farkındalığı
2

Bursa’da İYİ Parti Gemlik Gençlik Teşkilatı, ‘Deprem Haftası’ dolayısıyla ‘Marmara ve Gemlik’te Deprem’ konulu söyleşi ile farkındalık semineri düzenledi.

Kurumsal Web Tasarım

Tarık ŞEKER / Gemlik Basın (BURSA İGFA) – Bursa’nın Gemlik ilçesinde 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ dolayısıyla yapılan bilinçlendirci etkinlikllere İYİ Parti Gençlik Kolları da dahiloldu.

İYİ Parti Gemlik Gençlik Kolları ‘Deprem Haftası’ dolayısıyla düzenlediği ‘Marmara ve Gemlik’te Deprem’ konulu söyleşiye konuk olan Güney Marmara Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Engin Er, Bursa Mahalle Afet Gönülleri Başkanı Yusuf Yumru, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, GİK Üyesi Mübera Çakır, ilçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ateş, meclis üyeleri Sedat Akkuş ve Oğuz Hançer ile partililer katıldı.

MARMARA’YI BÜYÜK BİR DEPREM BEKLİYOR

Jeoloji Mühendisi Engin Er, beklenen olası Marmara depreminin büyüklüğünden, Marmara Bölgesi’ni ilgilendiren Kuzey Anadolu fay hattından, bu fay hattındaki sismik hareketlerden Kuzey Anadolu fay hattında olan geçmişteki depremlerden Ve küçük kıyamet olarak adlandırılan 1885 Bursa Depremini konularını ele aldı.

Bursa MAGDER Başkanı Yusuf Yumru ise, Mahalle Afet Gönülleri’nin Gemlik’teki çalışması ile ilçenin kentsel dönüşümün önemini olası Marmara Depremi’ndeki ekiplerin yeterliğinden bahsetti.

Moderatörlüğünü İYİ Parti Gemlik Gençlik Teşkilat Başkanı Ethem Şeker’in yaptığı söyleşide yerinde sorular ile hem haftanın anlam ve önemine uyan bir program oldu hemde yerinde sorular ile güzel bir söyleşi gerçekleşti. Etkinlik sonunda  Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz katılımcı konuklara plaketle teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.