Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Bilecik Bozüyük ‘Okey’i sevdi

Bilecik Bozüyük ‘Okey’i sevdi
2

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Güneşspor tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçe genelinde yapılan Okey Turnuvası’na 144 kişi katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Güneşspor Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği ve kadın yarışmacıların ödüllerinin geçtiğimiz hafta verildiği Okey Turnuvası, ilçe halkından gelen yoğun istek üzerine bu kez erkekler için düzenlendi.

144 kişi katıldığı Okey Turnuvası  ile ilgili bilgi veren Güneşspor Kulübü Turnuva Sorumlusu Fatih Çürük, turnuvanın oluşmasında destek sağlayıp sponsor olan Eren Kitap Kırtasiye sahibi Muharrem Akman ve Bursa Tül Perde sahibi Zafer Ölmez’e teşekkür etti. Turnuvanın amacının kaynaşmayı tanışmayı sağlamak olduğunu belirten Çürük, kulübün tanıtımını yapabilmek ve yarışmacıların kulübü görme imkanını sağlamış olduğunu belirterek, katılımcılara  teşekkür etti.

Turnuvada birinci olan Ziya Kurt ve İlhan Özcan ile ikinci olan Sedat Uzun ve Ömer Arslan’a ödülleri takdim edildi. Birinci olan çiftler gram altın ve şampiyonluk kupalarını Rıdvan Demir ve Rıdvan Tanır verirken, ikinci olan yarışmacılara ise 500 TL’lik alışveriş çeki ve kupalarını Fatih Çürük ve Metin Kiraz tarafından takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.