Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Bakan Varank, Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Gi̇ri̇şi̇mci̇leri̇ Ve Öğrenci̇leri̇yle Bi̇r Araya Geldi̇

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET EDEREK, PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ.

Bakan Varank, Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Gi̇ri̇şi̇mci̇leri̇ Ve Öğrenci̇leri̇yle Bi̇r Araya Geldi̇
2

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret ederek, projeleri yerinde inceledi.

Kurumsal Web Tasarım

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Anadolu Üniversitesini ziyaret ederek genç girişimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Varank, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’dan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle üniversitede kurulmakta olan Oyun ve Animasyon Geliştirme Merkezi hakkında bilgi aldı. Varank ayrıca girişimcilik ve Üniversitemizde yürütülmekte olan oyun ve animasyon alanındaki çalışmaları da yerinde inceledi. Buluşmaya Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Metin Nurullah Sazak, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, il protokolü ve öğretim üyeleri de katılım gösterdi.

Bakan Varank projeleri yerinde inceledi

Bakan Varank, ziyarette ATAP A.Ş.’nin Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde bulunan Teknopark binasında patent hak sahipliği Anadolu Üniversitesinde olan Sensiball teknolojisini yerinde inceledi. Ardından Bakan Varank ve beraberindeki heyet, ANAÇ Kuluçka Merkezini ziyaret ederek Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi Teknoloji Transfer Ofisinin (ARİNKOM TTO) desteği ile kuluçka hizmeti alan girişimcilerle buluştu. ANAÇ’ın ardından Güzel Sanatlar Fakültesine geçerek öğrencilerimizin Motion Capture ve Cintiq atölyelerindeki çalışmalarına katılan Bakan Varank, öğrencilere pizza ve kahve ikram etti. Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Bakan Varank, öğrenciler tarafından geliştirilen oyun ve animasyon projelerini de inceledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.