Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Akıncılarspor Basketbol Takımı, antrenmanlarına başladı

AKINCILARSPOR BASKETBOL ALT YAPIYA ÖNEM VERİYOR

Akıncılarspor Basketbol Takımı, antrenmanlarına başladı
2

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Akıncılarspor Basketbol Takımı, antrenmanlarına başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Tavşanlı Akıncılarspor yöneticisi Basketbol sorumlusu Abdullah Çınar, açtıkları basketbol okulu hakkında şunları söyledi: “2019 yılında Akıncılar spor olarak başlattığımız bir hareketimiz vardı. Futbolun yanında basketbolda da çalışmalar yapmaya karar verdik. Bu spor dalında liglere katılımlarımız ve başarılarımız da oldu. Bu sene bunu bir adım daha genişleterek kızlarda da basketbol takımını kurduk ve yine il çapında başarı elde ettik. Bunların devamının gelmesi için alt yapı eksikliğinin farkındaydık. Bunu gidermemiz gerekiyordu ve yönetici arkadaşlarla toplanarak basketbol okulu açmaya karar verdik.Bunun için hazırlıklarımızı yaptık ve 19 Şubat 2022 tarihi itibariyle çalışmalarımıza başladık. Dileyen gençlerimiz belli şartlarda bu okula kayıt yaptırabilirler.”

Akıncılarspor Basketbol altyapı okulu öğrencileri, cumartesi ve Pazar günleri 2012-2013 doğumlular sabah 10.00-11.30 saatleri arasında , 2007-2011 doğumlular ise yine hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.30’dan 13.00’e kadar antrenman gerçekleştirebiliyorlar.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.