Dolar 32,5869
Euro 34,7988
Altın 2.513,75
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Afyonkarahisar İGM toplantıları sürüyor

AFYON İL GENEL MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARININ ÜÇÜNCÜ BİRLEŞİMİNDE GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLÜRKEN, AYAZİNİ KÖYÜ’NDE MÜLKİYETİ İL ÖZEL İDARESİ’NE AİT ARSALARIN AÇIK ARTTIRMA YÖNTEMİYLE SATIŞI OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ.

Afyonkarahisar İGM toplantıları sürüyor
2

Afyon İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının üçüncü birleşiminde gündem maddeleri görüşülürken, Ayazini Köyü’nde mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait arsaların açık arttırma yöntemiyle satışı oy çokluğu ile kabul edildi.

Kurumsal Web Tasarım

Burhanettin Çoban Başkanlığında gerçekleşen İGM toplantılarının 3. birleşiminde komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek karar bağlandı. İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 3 bin 251 metrekare yüzölçümlü arsa vasfındaki taşınmazın üzerindeki yapı, müştemilat ve eklentileri ile birlikte satılması konusundaki komisyon raporları görüşüldü. İYİ Partili Meclis üyeleri bu arsaların satılmasına karşı olduklarını belirttiler.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Birliktin konuya ilişkin “Ayazini Sayın Valimizin önderliğinde bir değer kazandı. Dolayısıyla eğer yatırımcıyı biz oraya çekemeseydik zaten değer kazanma şansı yoktu. İşadamının önünü açmak lazım diyorum” dedi.

Başka Çoban ise “Büyük firmalar büyüklerimizin ricasını kırmayarak yatırım yaptılar. İnanın ticari kaygıdan daha çok büyüklerimizi mahcup etmemek adına orada yatırımları yaptılar. O yatırımı aynı maliyetle İzmir’de de yapabilir maliyet değişmez. Afyon Merkezde de yapabilir ama gitti Ayazin’e yaptı. Orada daha hiç bir şey yokken yaptılar. Tabi ki satılmaması fikride bir fikirdir saygı duyarım” diye konuştu.

Konu İYİ Parti meclis üyelerinin hayır oyu kullanması nedeniyle oy çokluğuyla kabul edildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.