Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

ABGC Başkan Adayı Erman Çetin Didimli meslektaşlarıyla buluştu

ABGC Başkan Adayı Erman Çetin Didimli meslektaşlarıyla buluştu
2

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin 26 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda adaylığını geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Erman Çetin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)- Erman Çetin ilk toplantısını Didim’de bir otelde meslektaşları ile gerçekleştirdiği toplantıya ABGC üyelerinin yanı sıra AGC üyelerini de davet ederek birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Çetin toplantıya Ahmet Gözen ve İrfan Kabasakal ile gelirken Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba ve cemiyet üyeleri katıldı.

Erman düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmaya Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyesi olduğunu son dönemde de Genel Sekreter olarak görev yaptığını ifade ederek başladı. Göreve başladığımız süreçte birlikte çalışmalarda bulunduk. Ancak gelişen süreçte Cemiyet Başkanı Cem Ulucan ile fikirsel anlamda ve ilkesel anlamda mesleğimiz ile örtüşmeyen faaliyetler içerisine girdiğini ve bunları kendisine söylememize rağmen bunları dikkate almadığını görünce arkadaşlarımızla istişare sonucunda, arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda aday olmaya karar verdim. 8 Mart günü Cemiyet Başkanı Cem Ulucan’ı arayarak genel kurulda kendisine rakip olduğumu söyledim.

Cem arkadaşımız son yönetim kurulu toplantımızda aday olup olmayacağı konusunda kararsız olduğunu ifade ettikten sonra ani bir karar ile adaylığını whatsapp mesajı ile yönetim kuruluna ve meslektaşlarına duyurdu. Ben de bu çatı kuruluşta görev alan birinin arkadaşalrına bunu bir mesaj ile duyurmasının yanlış olduğunu bizzat kendisine ilettim. 26 Marttaki kongremiz için çalışmalarımız ciddi manada devam ediyor. Taslak bir yönetim listesi oluşturduk ve Didim bu konuda çok önemli bir konumdadır. Didim’den bir meslektaşımızı yönetime bir arkadaşımızı da delege olarak listemize almak üzere istişarelerimiz sürüyor. Didim’de görev yapan meslektaşlarımızın problemlerini biliyoruz ve çözüm noktasında projelerimiz olacak.

Ben teşkilatçı bir insanım, birlikte hareket etmenin önemini biliyorum. Yönetim kurulunun birlikte aldığı kararları birlikte uygulanması noktasında hareket ederiz. Bireysel anlamda çıkar sağlama noktasında görüşmeler içerisinde olmam. Aslolan mesleğin itibarının korunması, gazetecilerin özgür bir şekilde haberlerini yapıp, yazılarını yazabilecek olduğu ortamı tesis edebilmek benim düsturumdur. Meslektaşlarımızın manen ve hukuken yalnız kaldıklarını gördüğüm için birlikte çalışmayı düşündüğümüz arkadaşlarımızla projeler geliştirdik. Göreve gelince de bunları uygulamaya koyacağız. Mesleğimize gereken itibarı kazandırmaz isek önümüzdeki günlerde mesleğimizi yapamayacak hale geleceğiz. Bu şartlar altında ABGC başkanlığına aday olduğumu belirtmek ve desteklerinizi beklediğimi söylemek istiyorum. İlçeler bazında ilk toplantımı Didim’de sizler ile yaptım, eğer sandıktan çıkarsak yine ilk ziyaretimi de Didim’e yapacağımın sözünü veriyorum. “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.