Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

“7. Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” kapanış töreni gerçekleştirildi

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SINIF YÖNETİMİ VE ÖĞRETİMDE İYİ ÖRNEKLER ÇALIŞTAYI’NIN KAPANIŞ TÖRENİ EĞİTİM FAKÜLTESİ E BLOK KONFERANS SALONU’NDA YAPILDI.

“7. Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” kapanış töreni gerçekleştirildi
2

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı’nın kapanış töreni yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Bu yıl yedincisi düzenlenen çalıştayın kapanış töreni Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda yapıldı. Törene Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çalıştay Moderatörü Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baki Duy’un yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katılım gösterdi.

Okullar ne kadar eğlenceli hale gelirse öğrenme o kadar fazla olacak

Kapanış töreninde Çalıştaya dair genel bir değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Baki Duy,, “Çalıştayı mümkün kılan öğretim üyelerine ve kendini geliştirmek için gelen öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyorum. Bu 3 günlük çalışmada kuramsal olarak size sunulan şeyleri olabildiğince hayata geçirmeye çalıştınız. Bu çalıştayın amacı da uygulamalar üzerinden sizin derslerde öğrendiğiniz teorik bilgileri bütünleştirmek ve buradan daha donanımlı bir öğretmen olarak ayrılmanızı sağlamaktı. Dolayısıyla bu ve benzeri çalıştaylara katılarak eğitimle ilgili kişisel gelişiminizi üst noktaya taşıyacak bütün çalıştaylara katılmanızı öneriyorum. Buradan eğlenerek ayrıldığınızı görmek çok önemli. Okullar ne kadar eğlenceli hale gelirse öğrenme de o kadar fazla olacak. Çünkü siz öğrenmekten keyif alırsanız sizin yetiştirdiğiniz öğrenciler de ileride öğrenmekten keyif alacak. Hepinize şimdiden kendinizi geliştirme yolunda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı amaç ediniyoruz

Çalıştayın moderatörlüğünü üstlenen Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç konuşmasına çalıştaya katılım sağlayan öğrencilerin Eğitim Fakültesi’nin farklı bölümlerinden akademik başarılarına göre seçildiğini belirterek başladı. Erkılıç konuşmasının devamında ise şu sözleri söyledi:

“Öğrencilerimiz arasında birlik ve dayanışmayı sağlayarak farklı öğretmenlik grupları arasında kaynaşmayı amaç ediniyoruz. Ayrıca pratik çalışmalar yaparak öğrencilerimizin psiko-motor öğretim, ilke, yöntem ve teknikleri açısından da pratik değerler ile davranış kazanmalarını istiyoruz. Ayrıca klasik ders ve araştırma etkinlikleri dışında eğitsel ve sosyal etkinlikler yoluyla öğrencilerin mesleki toplumsallaştırma süreçlerine de katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sonuç olarak çalıştaya katılan öğrencilerimiz mezuniyetlerine az bir süre kala meslek hayatlarında özgüvenlerini artırmayı amaçlıyoruz.”

Çalıştay kapanış töreni, Eğitim Fakültesi öğrencilerine sertifikalarının takdim edilmesiyle sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.